NOA VISION
noa vision led tv

50” N50LUSK

BOTA TË REJA

Përjetoni mediat vizuale sikur kurrë më parë me NOA vizion TV në një ekran të gjerë prej 50 inç!

veprim emocionues

Mprehtësia e transmetimit televiziv rritet çdo vit. Për t'ju ndihmuar të mbani ritmin me ndryshimin e teknologjisë AV, ne ju kemi dhënë një pajisje me rezolutë prej 3840x2160 piksela dhe 1.07 miliardë ngjyrave që do t'ju shërbejnë për vite me rradhë!

mbështetje