NOA VISION
noa vision led tv

43” N43LFS

NIVELI I RI I MEDIAVE

Përjetoni mënyrën e re për t'u kënaqur në serinë dhe filmat tuaj të preferuar me NOA smart TV, të mundësuar nga sistemi operativ Android. Ju mund ta ktheni telefonin celular Android në një platformë stream, në mënyrë që me mircast aplikacionin të mund ta shfaqni përmbajtjen nga ekrani i tij në atë të televizorit.

Shpërndajeni pamjen

Ju dëshironi të ndani një video argëtuese, por nuk doni që njerëzit të shtyhen në një telefon të vogël? Ky model televiziv NOA Vision vjen me një teknologji të mrekullueshme që ju lejon të shfaqni ekranin e telefonit tuaj celular në një ekran të madh me një aplikim të thjeshtë dhe të arritshëm.

mbështetje