NOA TABLET

M108

Media në dorën tënd. Shijoni filmat, serialet, videot në internet, aplikacionet dhe të gjitha përfitimet e një bote moderne të mediave me NOA M108, një tabletë të fuqishme me një ndërfaqe elegante dhe intuitive. I krijuar për mbrëmje të gjata dhe relaksim pas një dite të vështirë!

cpu

Quad core CPU

display

10.1" IPS

android

Android 6.0

fast_charging

5500mAh

ram_rom

2GB / 16GB

camera

Kamera dyfishe

VEND PËR MUA

Gëzoni filmat, seritë, aplikacionet dhe përfitimet e tjera të medias moderne brenda komoditetit të hapësirës suaj të jetesës, në një pajisje portative me ndërfaqe intuitive dhe të lehtë!

Specifikimet teknike

  • MTK8163 Quad core CPU 1.3GHz
  • 10,1″ 800×1280px IPS
  • 2GB RAM
  • 16GB Pohrana
  • 5500 mAh lithium
n2 noa mobile sketch
  • Android 6.0
  • 2MP prednja / 5MP stražnja
  • WiFi
  • Bluetooth
  • Ngjyrë e zezë

mbështetje

--}}