noa hummer front

NOA H4SE

H4se është një nga pajisjet më popullore të NOA paisjeve, me një histori të gjatë dhe të suksesshme. I pasur me opsione dhe me çmim i përballueshëm, ky telefon celular është një zgjedhje e sigurt! kapeni momentin
display

5" FullHD

fingerprint

Lexuesi i gjurmëve të gishtave

dual_sim

SIM e dyfishtë

narrow_bezel

Bazel i ngushtë

Zgjero horizontet e tua

Më shumë ekrane - saktësisht 93%

NOA H4se ju ofron një ekran gati pa kornizë që të kënaqeni me fotot dhe videot tuaja lojrat tuaja të preferuara dhe lexoni email-et tuaja.

93%

noa h4se protection noa h4se protection noa h4se protection noa h4se protection

Më i fortë se kurrë

I lëmuar si mëndafshi, i fortë si çeliku

 • Qelq i shkrir i dyfishtë me 2.5D
 • Nano Kornizë metalike e bërë me dorë
 • 0.45 mikron kornizë ranore

kapeni momentin

Shihni botën rreth jush në një mënyrë krejt të re!
JDI HDI shfaq hap pikëpamje të reja për përdoruesit e tij

noa h4se phone

HD SONY® camera

noa h4se camera spec
noa h4se camera spec

Zhblloko me gjurmë gishti për100 milisekonda

Thjeshtë dhe praktike - e gjitha që ju duhet është një kontakt me gisht

noa h4se fingerprint
noa h4se phone

4G LTE

Lidhu me botën më shpejt se që prisni

noa h4se spec noa h4se spec

i shpejtë dhe i përgjegjshëm

Pajisur me 3GB + 16Gb
Tranzicion i butë midis aplikimit dhe sistemit të sistemit operativ

Zgjidhni ngjyrën tuaj

2 opcione
noa n2 bijeli noa n2 crni

Specifikimet teknike

 • MTK6735 Quad Core 1.3GHz
 • FHD 1920*1080 JDI Display
 • 3GB RAM
 • 16GB Storage
 • 2200 mAh lithium
 • Android 6.0
H4se noa mobile sketch
 • 5MP / HD SONY® 13MP
 • 4G FDD-LTE
 • Zhbllokimi me gjurmë të gishtit tuaj brenda 100 milisekondave
 • Ekran me xham të shkrirë
 • micro USB
 • 137*69.1*6.9 mm

mbështetje