NOA Core Swing

NOA SWING

An outstanding feature phone, SWING offers a dash of elegance not normally found in this range. Feel the rhythm!

display

2.8" ekran

bluetooth

Bluetooth

fast_charging

1200mAh

3g

3G

NOA Core Swing

Ndjejeni ritmin

I zezë dhe i bukur SWING Kjo shtëpizë prej imitimit të lëkurës i jep një pamje të rafinuar telefonit tuaj celular dhe ju ndihmon ta mbani në një përshtatje të sigurt.

Specifikimet teknike

  • SPREADTRUM 7701
  • 2.8" QVGA 240*320
  • 64MB RAM
  • 128MB
  • 1200 mAh lithium
noa swing mobile sketch
  • 0.3MP / 2MP with flash light
  • 3G
  • Bluetooth
  • Micro USB
  • 118*43.7*11.5 mm

mbështetje