NOA Element

Përgjatë historisë, shumë kultura të ndryshme kanë njohur katër elementet të cilat kanë plotësuar njëra-tjetrën, duke u kombinuar në një tërësi harmonike.

Kjo na frymëzoi ne që të krijojmë linjën e telefonëve mobil NOA Element, ku secila pajisje është krijuar për të pasuruar jetën tuaj.

NOA Rugged

A tough phone to match your independent lifestyle.

Today's phones are made for the average urban dweller, that is never far from the amenities of civilization. But for those who stray from the beaten path, options are limited, and devices often fail to meet the demands put on them by free-spirited users. In order to meet those demands, we present a new branch of NOA devices – NOA Rugged, aimed at those who need tough, reliable devices that will withstand even the harshest trials.

Core by NOA

Në një kohë të kompleksitetit në rritje, rëndësia e pajisjeve të thjeshta dhe të sigurta bëhet më e rëndësishme se kurrë.

Kjo është arsyeja pse ne kemi paraqitur NOA CORE, linjën tonë të pajisjeve të provuar dhe vërtetuar që do të ju shërbejë për vite me radhë.

earth symbol
toka
water symbol
uji
air symbol
ajri
fire symbol
zjarri

Katër elemente të kombinuara në një tërësi harmonike

Pasion përvëlues

Çfarë janë gjërat që na nxisin dhe na japin një oreks për jetë? Përgjigje ka aq sa ka njerëz në këtë botë. Mirëpo ne të gjithë mund të pajtohemi se pasioni i vërtetë vie nga të bërit e gjërave që duam. Ne kemi derdhur pasionin dhe dashurinë tonë në NOA -n, duke zgjedhur me kujdes secilin përbërës për të siguruar që produkti përfundimtar është pasqyrimi i zotimit tonë për përsosmëri.

Hapësirë pa kufi

Për të kuptuar potencialin tonë, duhet të kuptojmë edhe kufizimet tona. Testimi i kufijve tanë është një përvojë unike që mund të na ndryshojë jetët për të mirë dhe të na ndihmojë në përmirësimin e vetvetes dhe botës rreth nesh. NOA ka qenë duke testuar kufijtë e teknologjisë 5 vitet e fundit, duke sjellë secilën herë pajisje të reja dhe inovative në treg.

Duke dhënë jetë

Teknologjia mobile ka ndryshuar mënyrën se si ne bashkëveprojmë me njëri-tjetrin dhe botën. Ne tani jemi më afër se që kemi qenë në historinë e njerëzimit. Ndërgjegjësimi për këtë fakt ka formësuar procesin e dizajnimit të telefonëve mobil NOA, që janë të dizajnuar të integrohen në mënyrë të përsosur në rutinën tuaj ditore, duke ua bërë jetën më të lehtë.

circle

Gjithnjë në rritje

Të gjitha gjërat, duke përfshirë edhe veten tonë, janë përplot potencial. Shfrytëzimi i këtij potenciali na bën të mundur që të rritemi dhe zhvillohemi si njerëz.

NOA ka përparuar shumë që prej fillimit modest, duke u formuar në një brend që përmban një spektër të plotë të pajisjeve që kanë diçka për të gjithë

cropped circle

5 vite në treg

50 modele të ndryshme

500 mijëra përdorues