Pse të bëni kompromis?

NXIRRENI MË TË MIRËN E JETËS SUAJ DIXHITALE

Android 7
Android 7.0
10 core cpu
Octal core CPU
Fast chraging
Mbushje e shpejtë
Fingerprint reader
Lexues i shenjës së gishtërijnëve
Dual rear camera
Kamerë e pasme e dyfishtë
4GB / 32GB
4GB / 64GB

Ne gjithnjë kemi qenë t'ju vendosur që të sjellim karakteristikat më të reja dhe më të mira përdoruesve tanë. Në pajtim më atë, jemi krenar t'ua prezentojmë NOA N8 me ekran 18:9, duke ju ofruar ekran të shkëlqyeshëm të madh për të gjitha nevojat tuaja. Zgjërojeni përspektiven me NOA N8!

NOA N8 18:9 screen

standardi i ri

18:9 FULL SCREEN
90% SCREEN TO BODY
6.0" GORILLA GLASS 4
SHARP DISPLAY

NOA N8 DTS audio

SOUNSCAPES FANTASTIKË NË XHEPIN TUAJ

NOA N8 DTS audio NOA N8 DTS audio NOA N8 DTS audio

Zëri DTS përmirëson imazhin e zërit duke e zgjëruar në planin vertikal dhe horizontal, përtej kufijve të gjuhës fizike. Shijoni zë më të mirë, kudo që shkoni!

Dyfishojeni ARGËTIMIN

SONY IMX 258 DUAL-LENS CAMERA

Secila fotografi e paqartë e bërë në kushte të ndriquara dobët do të thotë një moment argëtimi më pak për t'u ndarë në media sociale. Sigurohuni që momentet tuaja speciale të mbesin në fokus me kamerën e dyfishtë të NOA N8 - shit, dhe sigurohuni që të gjithë të kënaqen sa ju!

NOA N8 Double camera
 • SAMSUNG S5K3P3SP06-FGX9
  KAMERË PËR SELFIE 16 MP
 • SONY IMX258 (COB)
  KAMERË E PASME 13MP
 • GALAXY CORE GC5025
  NËN KAMERË E PASME 5MP
NOA N8 Double camera

Secila fotografi e paqartë e bërë në kushte të ndriquara dobët do të thotë një moment argëtimi më pak për t'u ndarë në media sociale. Sigurohuni që momentet tuaja speciale të mbesin në fokus me kamerën e dyfishtë të NOA N8 - shit, dhe sigurohuni që të gjithë të kënaqen sa ju!

Në fotografi, edhe personat më të pashëm mund të mos shkëlqejnë ku fotografia bëhet me teknologji inferiore. Për të siguruar rezultatet më të mira kur ndani kohët tuaja të argëtimit, ne e kemi pajisur NOA N8 me kamerë 16MP, duke u dhënë të gjithëve të drejtën të tregojnë atë që po humbasin!

NOA N8 Double camera
 • ZMADHIM DIXHITAL 3X
 • FOKUS I GJALLË

Në fotografi, edhe personat më të pashëm mund të mos shkëlqejnë ku fotografia bëhet me teknologji inferiore. Për të siguruar rezultatet më të mira kur ndani kohët tuaja të argëtimit, ne e kemi pajisur NOA N8 me kamerë 16MP, duke u dhënë të gjithëve të drejtën të tregojnë atë që po humbasin!

3 kamera/ 2 drita flash

Tregoni anën tuaj më të mirë

GATI P+I38R TË VRAPUAR?

TEKNOLOGJI PUMPEXPRESS+

Numri gjithnjë në rritje i. aplikacioneve përditësimet e vazhdueshme të mediave sociale kanë lënë një njollë të madhe në jetëgjatësinë e baterisë së telefonëve mobil. Në mënyrë që të shkurtohen kohët e paevitueshme të mbushjes, ne e kemi furnizuar NOA N8 me teknologjinë më të fundit të quajtur mbushja PumpExpress+ e cila përdor teknologji monitoruese të precizitetit të tensionit për të mbushur telefonin tuaj në një çast!

BATERI 5000 MAH

FUQI E MADHE

Ne po bëjmë më shumë me telefonët tanë mobil pas secilës ditë dhe kërkesat që vendosen mbi kapacitetin e baterisë janë gjithnjë në rritje. Sigurohuni që telefoni juaj të mbetet aq funksional në fund të ditës sa në fillim të saj me baterinë 5000 mAh të NOA N8. Vazhdoni dhe eksploroni!

Siguri pa telashe

NOA N8 Security
 • KAPAK I PASËM
  SENSOR I SHENJAVE TË GISHTËRINJËVE
 • HAPJA NË
  0.1 SEKONDA
 • NIVELI CHIP
  SIGURI

Mbajtja në mend e numrave PIN dhe gjesteve mund të jetë e lodhshme, mos të përmendin e pasigurtë. Me NOA N8, ju mund të përdorni mendjen tuaj për qëllime më produktive dhe ta hapni telefonin tuaj me vetëm një prekje të thjeshtë. Mbani të dhënat tuaja të sigurta me një çelës që nuk mund të kopjohet!

NOA N8 Double camera
Pa bezel
Trup Tërësisht Metalik
8.8mm
Dizajn i lakuar
Antenë e dyfishtë
Sinjal i zmadhuar 20%
USB Type-C
Mbushje e shpejtë PE+ 20
MTK chipset
25% efikasitet më të mirë të fuqisë
4G LTE
Dual SIM standby

Jeta juaj në xhepin tuaj

PËR TË GJITHA NEVOJAT TUAJA

NOA N8

Edhe me disa mundësi të memories cloud, ruajtja e të dhënave tuaja në pajisje është ende mundësia më e mirë dhe më e sigurtë kur vie puna te të dhënat e ndjeshme. Duke marrë atë parasysh, ne i kemi dhënë NOA N8 64GB memorie për të gjitha nevojat tuaja të memories, kombinuar me 4GB RAM për të siguruar që aplikacionet tuaja kanë mjaftueshëm hapësirë për të funksionuar.

 • 4GB RAM
 • 64GB ROM
 • UP TO 256GB MICRO SD
 • MT6750 HELIO P10
 • OCTAL CORE CPU
 • ANDROID 7.0
NOA N8
NOA N8

Technical specifications

 • MT6750T Helio P10 8xCortex-A53 1.5GHz
 • 5.99” HD+,TFT 720x1440px 18:9
 • 4GB RAM
 • 64GB
 • Bateri 5000mAH
 • Android 7.0
 • 16MP / kamerë e dyfishtë 13MP+5MP
 • 4G LTE
 • Bateri që mbushet shpejtë USB type-C
 • Hapje me Shenjë të gishtit
 • Micro USB 2.0
 • 158.3*74.8*8.8mm

Support

Datasheet ~ 465kB