N2

Partneri juaj i ri.

NOA N2
screen icon
5" FHD
n2 android 7.0
Android 7.0
n2 battery
3850 mAh
cpu icon
3GB RAM
memory icon
32GB Memorie

Mbani të dhënat tuaja afër

Memoria Cloud është shumë e mirë kur keni nevojë të ndani të dhënat tuaja, por memoria lokale nënkupton që të dhënat tuaja janë të sigurta edhe gjatë problemeve të serverit. Ne jemi siguruar që ju të keni të gjitha të dhënat tuaja private dhe të biznesit në rrezen tuaj të veprimit duke i dhënë NOA N2-shit 32 gigabajt për ruajtjen e të dhënave.

Siguria, e thjeshtësuar

Sasia e të dhënave konfidenciale që duhet t'i mbajmë mend në mënyrë që të bëjmë biznes po rritet pothuajse eksponencialisht dita ditës. Ne e kemi bërë jetën tuaj më të lehtë duke i dhënë N2-shit një lexues të shenjës së gishtërinjëve duke ua mundësuar të mbroni të dhënat tuaja me jo më shumë se një prekje.

N2 fingerprint reader

Bota në dorën tuaj

Mediat sociale dhe teknologjitë mobile na kanë afruar më shumë se kurrë, dhe ne jemi siguruar që ju t'i përjetoni të dyjat në qartësi të plotë me ekranin Full HD 5" të NOA N2-shit. Dërgoni mesazhe, publikoni statuset tuaja në mediat sociale dhe rrini në kontakt me partnerët tuaj të biznesit, shokët dhe familjen.

Dërgimi i mesazheve, publikimi i statuseve tuaja në mediat sociale dhe bërja e fotografive kurrë nuk ka qenë më argëtim!

NOA N2 NOA N2 NOA N2 NOA N2
N2 Android Nougat

Shpërbleni veten me një gostitje

NOA N2 funksionin me Android Nougat 7.0 të fundit, duke siguruar që aplikacionet e juaja punojnë në një sistem operues të përditësuar.

Qëndroni në lëvizje!

Asgjë nuk është më acaruese se një bateri e shpenzuar e telefonit kur jeni jashtë. Tani, me baterinë 3850 mAh të NOA N2-shit, ju mund të jeni përherë në qendër të gjërave!

Argjend apo ari?

KAMERA E PASME
back camera
KAMERA E PARME
front camera

Ndani pikëpamjen tuaj

Kamera e parme 5 MP, në kombinim me kamerën e pasme 13 MP janë këtu për të siguruar që ju mund të shpërndani mesazhet tuaja me të gjithë.

See the details

Technical specifications

  • MTK6737T quad core 1.5GHz 64bit
  • 5“ inch FHD IPS SHARP 1920x1080px
  • 3GB RAM
  • 32GB Memorie
  • 3850 mAh litium
  • Android 7.0
  • 5MP para / 13MP pas
  • 4G LTE
  • hapje me shenjë të gishtit
  • 142.7*69.3*8.9mm

Support

Fleta e të dhënave ~ 669kB

Vegla ndriçues ~ 12MB