H2

Ridefinim i madhështisë

Pse të bëni kompromis?

Ekrani HD INCELL i H2-shit i kontribuon profilit tij të hollë, duke dhënë imazhe të pastra, gjallëruese.

display icon
12,7 cm (5.0") HD
android icon
Android 6.0
battery icon
2250 mAh
cpu icon
Quad core 1.3
fingerprint icon
Shenjat e gishtërinjëve

Hijeshi e blinduar

Trupi i plotë metalik i H2-shit shërben për ta mbrojtur brendësinë, si dhe për t'i dhënë një shënjim rafinues me sipërfaqen e mbështjellë me alumin.

Përjetoni më të mirën e të dy botërave!

Vërtetë argëtim

H2 vjen në dy ngjyra - e hirtë për ata nga ne që dëshirojnë thjeshtësinë dhe elegancën, ndërkaq ata që duan të dallohen nga turma mund të zgjedhin të artën e trëndafiltë që t'i përfaqësojë ata.

See the details

Mos humbisni asgjë

Technical specifications

 • MTK6737 Quad Core, 1.3GHz
 • 5” HD 1280*720 Ekrani INCELL
 • 2GB RAM
 • 16GB
 • 2250 mAh
 • Android 6.0
 • 5MP / 13MP
 • 4G LTE
 • A-GPS
 • Dual SIM
 • micro USB
 • 141*70*7.5 mm

Support

Datasheet ~ 772kB

Vegla ndriçues ~ 12MB