CORE T20 - Kthimi tek baziket

Një pajisje për të gjithë ata që e dashurojnë minimalizmin dhe jetesën e thjeshtë. Përjetoni ditët e vjetra të mira!

screen icon
Ekran 2.4"
bluetooth icon
Bluetooth
battery icon
800 mAh
3G icon
3G

Technical specifications

  • SC7701
  • 2.4”QVGA 340*320
  • 64MB RAM
  • 128MB
  • 800 mAh
  • 0.8MP me dritë flash
  • 3G
  • FM Radio
  • Micro 5pin USB
  • 125*54*13.2 mm

Support

Datasheet ~ 1.3MB