CORE T12 - Thjeshtë argëtim!

Butonët miqësorë të mëdhenj dhe fonti i madh në ekran i T12/-shit janë të përsosur për ata që duan që përvoja e tyre mobile të jetë e thjeshtë dhe e ëmbël!

screen
1,77” QQVGA
dual sim
DUAL SIM
SOS
SOS buton
FM radio
FM Radio

Technical specifications

  • MTK6261M
  • 1,77” 128x160px QQVGA
  • 32MB RAM
  • 24MB
  • 550 mAh
  • Dual SIM
  • 2G
  • FM Radio
  • Micro 5pin USB
  • 114*55*13 mm

Support

Datasheet ~ 400KB